2015 m. kovo 15 d., sekmadienis

Kokie kartais esame lėkšti

Kaip dažnai padarai savas išvadas apie žmogaus gyvenimo būdą vien teisdamas jo išvaizdą?
Tatuiruotės ( dažnai nublukusios) ant vyresnių vyrų - "kalėjmščikas" Dažniausiai 40-60metų vyrai tatuiruotomis rankomis,dažnai plaštakomis,pirštais grįžta ne iš įkalinimo įstaigų,o kariuomenės. Pačios tatuiruotės turi būrio ar jo draugų reikšmes.
Jaunuoliai su antsvoriu - "fastfood'o" aukos,nesportuojantys ir neturintys gyvenimo.
O kas pagalvoja apie ligas, kurios verčia kūną pilnėti. Diabetas, kaulų, raumenų, skydlaiukės, hormoninės ligos. Galiausiai genai, kurių nepakeisi. Dažnai sporto salėje gali matyti ( aš ir pati jaučiu) aplinkinių žvilgsnius į besportuojančius putlučius. Jie labai aiškiai rodo kitų nuomonę, kad jau jei tu salėje - tau čia ir vieta, nes tu turi kur tobulėti. O kas pagalvojo,kad galbūt tas žmogus jau atsikratė kokių 20 - 40kg ir tokie žvilgsniai jį tik verčia sėdėti namie ir niekur neiti, nes tas teisimas nepadeda motyvuoti. (Prie šito galėčiau plėstis ir plėstis, bet nturiu nuotaikos pykti ant pasaulio :D)
Merginos su daug makiažo,dažnai prasto - nori pasirodyti prieš vaikinus. Makiažas vienintelė apsauga nuo nemalonių žvilgsnių viešumoje yra merginoms,kurios kenčia nuo didelių veido odos problemų. (acne, rosacea, melasma..) Nes niekas nenori matyti "sužalotų " veidų. Ypač Lietuvoje tai yra siaubinga, kokias reakcija sukelia tokie atvejai, kai merginos nesslepia to po tonomis makiažo ar tiesiog vaikštinėja nepasidažiusios. Kodėl jis prastas? Na tikriausiai įgūdžių, lėšų stoka lemia tai. Nes mokėti padengti tokias vietas reikia talento ir gerų priemonių, kurios nekainuoja euro ar dviejų. O kokia mokinė/studentė/darbininkė turės tam laiko,pinigų, kai dirba 24/7 arba gyvena ir mokosi ''iš tėvų".
pati savęs klausiu ką noriu pasakyti šitu blevyzgojimu.. mes greiti teisti ir daryti savo išvadas, matome visus aplinkui save, bet pamirštame gerą žmonijos išradimą - veidrodį.  

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą