2016 m. gegužės 21 d., šeštadienis

Nesigiriant ir nesiskundžiant

Kartais taip sunku yra būti kūrybingu žmogumi, nes galvoje ūžia tiek daug skirtingų idėjų,minčių. Jas arba įgyvendini visas vienu metu ir turi daug ne iki galo išpildytų dalykų arba vienas imiesi pildyti pirmiau kitų ir taip turi vidutiniškus produktus. Sucks.
Net kai rašai vieną postą, kūrinį jau kuri kitą mintį galvoje, kitoj dėžutėj ir gvildenama mintis kenčia, nes negali jos išpildyti rankomis kai galva su tavim nedirba kartu. Kai rankos nespėja su galva tai taip smugdo ir traukia žemyn. Imi galvoti ,kad gal neverta kažko imtis nes gamini tik vidutišką šūdą. Jei pats savo kūryba patenkintas nesi kaip galima norėti tave skaityti.. Taip nekuri mėnesius ir sėdi depresijoj su savo jausmais, durnom mintim, smugdai save žodžiais, veiksmais ir apsileidimais. Gadini košę galvoje tokiais dalykais ir visos idėjos net nebando išlysti į paviršių, nes neverta.. Tada vėl save suimi už kojų,rankų ir kitų galūnių, kad neužmigtum ir neišprotėtum visai. Vienas su savo mintim tik eini tamsos link. Kur save kritikuoji labiau nei kiti galėtų ir savęs nekenti labiau nei kas kada gali konors nekęsti.
Nesveika būti su savimi ir savo nenormaliom mintim. Nesveika yra tylėti ir neišlieti minčių, jausmų. Žmonėms. Ant popieriaus. Sau. Kai tik sukasi blogos mintys galvoje, prisigalvoji visko ko reikia ir ko nereikia.
Žodžio laisve nesinaudoti yra nesveika. Net jei niekas tavęs negirdės tu paleisi visas mintis toliau, nekaupsi ir nesėsi savyje šūdo, kuris tik gadina tavo vidų, raugina košę galvoje ir kenkia tau labiau nei peilių rėžiai galėtų.
 Žodis yra sveika ir žodžio laisvė yra sveika. Būti savimi yra sveika.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą