2016 m. gegužės 21 d., šeštadienis

Šimtas ir vienas vaikinas #4

Kai tiesiog laikas jums nepalankus

Jis tiesiog vaikiščias vasaras leidžiantis gretimam name. Bet tavęs kieme jis laukia ir vasaroti atvažiuoja prieš tai sužinojęs ar tu būsi namie. Jis tavo vasaros atostogų prizas.
Tu jau ir žydėti pradėjai labiau nei mergaitės jo mokykloje tu ir kitokia nei jos, vyresnė, drąsi. Jis lyg ir kuklutis, tylus, bet sugeba tavo galvą nunešti kai apkabinęs "netyčia" paliečia ten kur lyg ir nederėtų. Nuodėmė pasislėpus glėbesčiuotis už namo kampo. Bet taip saldu.
Apie jį galvoji bent kartą per savaitę kai lauki tuos nelemtus metus iki vėl sutiksi jį. Tos dienos, savaitės kai gali su juo būti palaima tavo kūnui.
 Jis pirmas ir vienintelis, apie kurį rašei eiles ir slėpei jas nuo visų, nes tokiuose metuose kažkam simpatizuoti gi gėda.
Atrodo, kad jis viską pamiršta ir jums susitikus vėl reikia bent vieno vakaro sugrįžti ten kur likote prieš metus. O jeigu jis atvažiuoja tik vienam vakarui..
Bet kaskart susitikę jūs turit apie ką kalbėtis per naktis. Juokiatės, pasakojate vienas kitam istorijas ir dalinatės įspūdžiais, jausmais.
Kaip jam pasakyti? Kaip jį pabučiuoti ? Kaip neišgasdinti? O jei viską sugadinsi?
Taip ir eina metai.. vasaros.. mokykla.. paauglystė..
Aistringi bučiniai ir vos ne vos save sutvardai, kad tai nenueitų toliau.. tu gi turi vaikiną.Bet taip laukei šios akimirkos,kad jau nebegalvoji apie tai. Kiek svajota ir tikėta,kad taip nutiks. Pagaliau. Bet taip nelaiku.Tu jau neturi vaikino ir pasiruošusi esi jį suvalgyti ir drąsos tai padaryti pakanka, o jis tauškia apie nuotykius su klubų merginomis sostinėje ir lyg rimtai lyg nerimtai vis užsimena apie merginą. Fuck. Nutrauki misiją ir tas apkabinimas kai jis tave giedrą vasaros naktį palydi namo yra arčiausiai kiek gali gauti.
Esat pakankamai suaugę, kad vadintumėte daiktus tikraisiais vardais, bet tu taip netiki savimi, kad tyli kaip prieš tuos 10 metų. Tyli ir beviltiškai lauki to ko tikrai nebus. Jis pamiršo tai kas buvę arba nenori prisiminti. Jis nežino ką jauti ir ko nori. O kai prisipažįsti viską tik sugadini.
Galvodama, kad ne šiaip jis nori su tavim leisti laiką siūlai susitikti pas jį.. Kvailutė.. Tu tik laiko praleidimas jam čia, kur nėra draugų ir nėra ką veikti.. Paauglystės nuotykiai.
Dabar susitinkate geriausiu atveju kelioms dienoms kas porą metų. Jis nebėra tik vaikiščias. Visas vyras, su galva ir velnioniškai karštas ( po galais koks karštas), bet tu ne jam. Ir jis ne tau.
 Tu čia jis ten.. Nebent ateis diena kai laikas bus draugas jums..

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą