2017 m. rugpjūčio 20 d., sekmadienis

Šimtas ir vienas vaikinas #7

Misteris nežinau ko noriu ir kada noriu.
Jis tave tampo už virvučių tai į vieną tai į kitą pusę. Tai tu tik draugė ir jis nenori nieko bendra su tavim. Tai jis kalba apie tai kaip jam patinki ir kokia faina esi, bet jis dabar nenori rimtų santykių, nesijaučia jiems pasiruošęs. Bet tik su tavim, nes toliau sėkmingai kabina kitas. Tai tu atsiduri toj durnoj " tarp" stadijoj kai jūs linksminatės, jis neatitraukia nuo tavęs rankų ir akių, bet tu jo nedomini kaip mergina. Jei jis tuo metu tavęs nenori tai kalba lyg niekur nieko apie merginas, kurias mielai paturėtų.
Jis nežino ar dabar nori merginos, nes nori pagyventi, siekti karjeros, galbūt kartais permiegoti su kokia ir toliau be dramų gyventi. Tada jau jis galbūt ir norėtų bendrauti su draugų poromis ne vienas. Visi jau kuria šeimas. Jis irgi kartais norėtų savo kitokio gyvenimo. Tačiau dažniau jis nori būti jaunas, gyventi, turėti daug moterų, įgauti daug patirties ir išsilakstęs galbūt, sako norės jau žmonos. Jis net beveik žino kokia bus jo žmona ir galvoja apie vaikus. Lyg niekur nieko dėsto tau savo vis kitokius planus, negalvodamas ką kalbėjo prieš dvi dienas.
O kur tavo jausmai, paklausi. O kas sakė,kad tu gali juos turėti? Kokią teisę turi jo pavydėti, prašyti paaiškinti ar parašyti kai grįš. Neturi teisės ir užkalbinti jo gatvėje, nes niekas apie judu nežino net kaip apie gerus draugus.
Tu esi jo paslaptis. Bet jis ne pirmas toks, o galbūt paskutinis. Jei pasiseks.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą