2018 m. vasario 25 d., sekmadienis

Šimtas ir vienas vaikinas #8

Kaip koks vienaragis. Visi žino ką jis daro, kaip galbūt atrodo, bet niekas nėra sutikę.. Nors ne. Visos merginos yra tokį sutikę. VISOS.
Fuckboy
Jo vienintelis tikslas yra kiekybė. Kuo daugiau merginų. Su kuriomis bendrauja, sextina, užsiima seksu, gali gauti kada panorėjęs. Puikiai moka manipuliuoti jomis, flirtuoja taip pat dažnai kaip ir kvėpuoja. Gal tik miegodamas su niekuo neflirtuoja. Na jei tam turi laiko.
Atmazų karalius. Visada greitai randa paaiškinimą kodėl neparašė/neatrašė/neatėjo. Nes turi jų sąrašą. Tai išsirenka #42 ir šauna. Išsirenka pakankamai naivias aukas, kad tai lengvai suveiktų. Žinoma. Jis juk išmano tai kuo užsiima.
Bendrauja paviršutiniškai ir lėkštai, su vulgariais prikolais ir niekada labai neatvirauja. Viskas ko jis nori tai dėmesio na dar ir nudes.. na ir sugulti. Bet viskas sukasi apie tą patį vieną. Dėmesys, garbinimas, troškimas. Ir kai merginos jo negali turėti tai jas veda iš proto tad ir arčiau prie jo. Tuo jis ir gyvena.
Kuo daugiau merginų tuo geriau, nes kiekybė reiškia, kad gali rinktis ir visad turėti kažką naujo. Čia kaip įsirengus užkandžių spintą namuose. Kaskart kažko skanaus panoręs gali ten rasti tai kas patenkins. Same here. Tik kitoks pasitenkinimas.
Jis visada atšaukia iš anksto sutartus planus paskutinę minutę. BET jei jis paskambins tau pirmą valandą nakties tu negali atsisakyti.
Judviejų niekas niekada nemato kartu viešumoje. Jūs nesifotografuojate. Ir tikrai ne jo telefonu. Prie jo tau prisiliesti negalima, bet taviškį jis tikrins. Tu juk esi jo ir negali bendrauti su kitais, bet jis nepriklauso niekam ir daro ką nori.
Retais atvejais jis prisimena tavo vardą. Tad vadina mažute ar kokiais nors gyvūnais. Juk taip mieliau. Jis nesiglebeščiuoja ir nelieka nakvoti pas tave. Juolabiau tu pas jį.
Visi puikiai supranta kas jis per šuo. Akla tik viena tu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą