2016 m. vasario 9 d., antradienis

Šimtas ir vienas vaikinas #1

Savo gyvenime sutikau ne vieną vaikiną: draugai, buvę vaikinai, klasiokai, kursiokai, priekabiautojai, būsimi arba niekad nebūsiantys vaikinai. Vaikinų kaip ir merginų ( gal ne taip gausiai) irgi yra pagrindiniai tipai. Dėl įdomumo ir dėl humoro juos išskyriau ir aprašysiu ateinančiu metu čia. ( Nes Jaq' ui pasižadėjau rašyti bent po 15 minučių kiekvieną dieną)

Numero uno

Vafliukas
Nėra labai gražus ar itin protingas, juolab neturi potencialo traukti barakudas. Tačiau sugeba paslaptingu žavesiu vilioti prie savęs. Charizma ir paprastumas bendrauti nepalieka jam abejingų. Jis keičia merginas dažnai, bet vienintelė side chick lieki visada tu..
Atmazų karalius. Jei pati išdrįsti jam parašyti jis visada turės kaip pasiteisinti,jog negali susitikti ar kalbėti, bet net būdamas su main bitch jis VISADA atrašo. Žinoma, tu kvailai ir naiviai prisigalvoji apie judviejų vestuves, kai jis neatrašo savo merginai būdamas su tavim. Tau net suveikia jo atmazas#56  " visos mano merginos man dabar nieko nebereiškia, nenoriu,kad ir mūsų bendravimas nutrūktų", kai paklausi jo tiesiai šviesiai ką jis daro su tavim. Mažyt, puikiai žinai,kad tu tiesiog geriausia iš visų ( pati žinai kur). Didžiuojiesi savimi, kad sugebėjai pasakyti " aš užsiėmusi". Pakartok tai dar ir dar kartą... Nemeluok sau,kad tau neskauda.. Bet jo ego , garantuoju,  lieka labiau įskaudintas


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą